Cum să renunți la frici și îndoiala de sine, pentru a accesa conștiința plină de abundență, fără sacrificiu și epuizare

Un ghid transformator prin care te ghidez să renunți la blocajele emoționale care te împiedică să-ți accesezi conștiința plină de liniște, claritate și abundență în viața de zi cu zi. O abordare centrată pe tehnici de Accesarea Conștiinței, Recall Healing, Channeling și Theta Healing, care îți oferă soluții practice pentru a recâștiga echilibrul în viața ta.

Recomandă acest ghid GRATUIT.

Ce vei învăța din acest ghid?

De ce să te abonezi la acest ghid?! 

  • Te ajută să conștientizezi cauzele ce stau în spatele blocajelor financiare.
  • Te ajută să descoperi cine ești cu adevărat, fără a mai căuta să îi multumești pe cei din jurul tău. 
  • Te ajută să ieși din toleranță și să ai standarde sănătoase de sine.
  • Te ajută să trăiești liniștită, să realizezi tot ce ți-ai propus și să ai încredere în tine.
  • Te învață cum să-ți faci un plan de acțiune, pentru a tripla rapid venitul tău, fără sacrificii și epuizare.

Cine este mentorul tău?

Sunt Simona Czudar și am luptat toată viața să îmi găsesc echilibrul. Cu toate astea, am simțit dintotdeauna că parcă merg cu frâna de mână trasă, din cauza blocajelor din subconștient. 

Nu am arătat nimănui lupta mea interioară și am fugit de mine cât am putut, până când în viața mea a intervenit un ”moment al adevărului”, în care a trebuit să mă opresc și să îmi îndrept atenția către mine. 

Atunci am găsit soluția! Am început să mă eliberez de blocajele emoționale din subconștient și să reinventez viața mea de familie și cea profesională, fără a sacrifica liniștea interioară și fără epuizare. 

Pasiunea mea se află la limita dintre spiritualitate și neuroștiință, fiind fascinată de capacitatea oamenilor de a redefini limitele mentale și emoționale din subconștient, astfel încât să-și transforme viața. Metoda mea are o abordare centrată pe tehnici de Accesarea Conștiinței, Recall Healing, Channeling și Theta Healing, care îți oferă soluții practice pentru a recâștiga echilibrul în viața ta.

Sunt mama, antreprenor, licențiată în biologie, cu studii în domeniul biologiei credinței, mindfulness și al terapiei prin meditație ghidată.

Ghidez oameni din lumea întreagă cum să renunțe la frici și îndoieli de sine, pentru a-și accesa conștiința plină de abundență și încredere în sine. 

Cum să renunți la frici și îndoiala de sine, pentru a accesa conștiința plină de abundență, fără sacrificiu și epuizare

Un ghid transformator prin care te ghidez să renunți la blocajele emoționale care te împiedică să-ți accesezi conștiința plină de liniște, claritate și abundență în viața de zi cu zi. O abordare centrată pe tehnici de Accesarea Conștiinței, Recall Healing, Channeling și Theta Healing, care îți oferă soluții practice pentru a recâștiga echilibrul în viața ta.

Recomandă acest ghid GRATUIT.