Program de 30 zile pentru abundență.
Vindeci și manifești abundența cu numai 15 minute pe zi

În cadrul acestui program, te ghidez să identifici și să vindeci definitiv blocajele emoționale legate de bani. În acest program de 30 de zile îți ofer o experiență unică și intensă, pentru a manifesta rapid și cu ușurință abundența în viața ta.

(10 Mai – 8 Iunie) 

Cu Simona Czudar

De ce este diferit acest program?

 • Te ghidează să conștientizezi cauzele ce stau în spatele blocajelor financiare
 • Te ghidează să descoperi cine ești cu adevărat, fără a mai căuta să îi  multumești pe cei din jurul tău.
 • Te ghidează să nu mai găsești scuze și să te eliberezi de datoriile financiare.
 • Te ghidează să îți învingi fricile, temerile, de a trăi în abundență.
 • Te ghidează cum să înlocuiești blocajele cu programe noi, benefice ție.
 • Te ghidează să trăiești liniștită, să realizezi tot ce ți-ai propus și să ai încredere în tine.
 • Te ghidează cum să-ți faci un plan de acțiune, pentru a avea abundență în viața de zi cu zi.


Este timpul să deschizi brațele și primești abundența în viața ta!

   Beneficiile tale dacă alegi să lucrăm împreună:

(Prețul de înscriere cu reducere (Early Bird) este de 200 Ron. Din 10 Mai, prețul integral este de 667 Ron) 

(10 Mai – 8 Iunie) 

 Fă cunoștință cu mentorul tău

DESPRE SIMONA CZUDAR

Sunt mama, antreprenor, licențiată în biologie, cu studii în domeniul biologiei credinței, mindfulness și al terapiei prin meditație ghidată.

Am primit premiul Personalitate Alfa din partea autorului Pera Novacovici, pentru impactul pe care îl am în viața oamenilor și am fost inclusă în campania Cei mai frumoși români (Trustul Adevărul), pentru schimbările aduse în comunitate.

Pasiunea mea se află la limita dintre spiritualitate și neuroștiință, fiind fascinată de capacitatea oamenilor de a se vindeca și de a-și transforma viața.

Sunt terapeut și ghidez constant oameni din lumea întreagă cum să se elibereze singuri de blocajele din trecut și cum să-și creeze o nouă viață, pe care aceștia să o iubească.

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost când am descoperit că pasiunea mea adevărată este vindec oamenii și suflet lor, că am misiunea de a-i ghida cum să facă asta.

Atunci am decis să merg pe drumul meu și de mai bine de 17 ani de zile fac acest lucru zi de zi. 

Ca terapeut specialist pot să te ghidez să găsești blocajul emoțional care te ține pe loc privind abundența din viața ta și să ajungi la cauza acestuia într-o oră sau chiar mai puțin. 

Ca specialist am abilitatea de a aduna piesele de puzzle din fața ta și să te ghidez să capeți claritate și direcție în viața ta. 

Te ghidez să îți faci un plan de acțiune către o nouă viață plină de abundență, care îți garantez că funcționează, în mai puțin de patru săptămâni.

Cum se va desfășura programul?!

Te invit într-o călătorie de 30 zile de zile alături de mine, în care să lucrăm împreună și să eliberăm blocajele emoționale pe care le identificăm, pentru a atrage adundența în viața ta!

Toată această experiență va fi una flexibilă, adaptată programului tău, astfel încât vei rezolva exercițiile în ritmul tău. Ai acces la exerciții, meditațiile Theta Healing ghidate de mine personal, din contul tău personal.

Totul ca să reușești să ajungi la finalul programului cu blocajele financiare eliberate, cu o nouă viziune și energie față de abundența pe care o vei atrage în viața ta.

Ai 30 de exerciții de introspecție concrete de realizat, adică unul pe zi, pe care le accesezi pe rând din contul tău, la orice oră, de oriunde dorești tu, în orice moment.

Ai expertiza mea în serviciul tău, pentru a vindeca rapid relația cu banii și a atrage abundența în viața ta, cu ușurință și bucurie chiar acum.

(10 Mai – 8 Iunie) 

Care este planul de acțiune?!

Săptămâna 1 – Evaluarea relației cu abundența

În această săptămână evaluezi concret relația ta cu abundența. Afli care au fost momentele cheie, care au influențat relația ta cu banii și elimini definitiv acele blocaje. Schimbi energia privind relația ta cu banii și observi că încep să apară schimbări în viața ta.

 • 7 exerciții pentru vindecarea relației cu banii
 • suport pe durata săptămânii cu informatii, răspunsuri la intrebari

Săptămâna 2 – Banii și sacrificiul de sine

În această fază vindeci experiențele pe care le-ai avut și în care ți-ai sacrificat bunăstarea proprie pentru bunăstarea altcuiva. Afli dacă experiențele tale au legătură cu aceeași persoană sau cu situații similare și îndepărtezi tot ce este toxic pentru tine.

 • 7 exerciții pentru a schimba energia de sacrificiu de sine
 • suport pe durata săptămânii cu informatii, răspunsuri la intrebari

Săptămâna 3 – Identificarea scurgerilor de energie financiară

În această fază vindeci experiențele pe care le-ai avut și în care ți-ai sacrificat bunăstarea proprie pentru bunăstarea altcuiva. Afli dacă experiențele tale au legătură cu aceeași persoană sau cu situații similare și îndepărtezi tot ce este toxic pentru tine.

 • 7 exerciții pentru identificarea scurgerilor de energie financiară
 • suport pe durata săptămânii cu informatii, răspunsuri la intrebari

 • Săptămâna 4 – Planul de acțiune pentru atragerea abundenței

Eliberezi rușinea financiară, fie că vorbim despre datorii, fie că vorbim despre cheltuieli nejustificate. În această fază extinzi viziunea, câștigi încredere în deciziile tale și treci la acțiune. Pe măsură ce avansezi, linia care marchează abundența ta începe să fie tot mai sus, la fel și încrederea ta în sine.

 • 7 exerciții pentru atragerea abundenței
 • suport pe durata săptămânii cu informatii, răspunsuri la intrebari 

Garanția 100% Zero Risc

Am toată convingerea că această provocare te va ajuta să scapi rapid de blocajele financiare și să atragi abundența în viața ta. 

Mărturie stau chiar cursanții de până acum, care au observat progrese în viața lor de la o săptămână la alta.

Dacă totuși faci toate temele și exercițiile pe care ți le dau, dacă pui în aplicare ce te învăț și acorzi timp suficient fiecărei etape, dar nu găsești acest program util – îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 15 zile de la începerea programului online, indiferent de motivele tale. 


Este timpul ca să deschizi brațele și să primești abundența în viața ta!

Preț 667 Ron

(Prețul de înscriere cu reducere (Early Bird) este de 200 Ron. Din 10 Mai, prețul integral este de 667 Ron) 

(10 Mai – 8 Iunie) 

Câteva mărturii de la cursanți

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi.

Copyright © 2021 SIMONA CZUDAR