Vindecă blocajele emoționale, pentru a manifesta abundența în viața ta

Cu Simona Czudar

Te ghidez timp de 30 de zile să identifici și să vindeci definitiv blocajele emoționale legate de abundență. Această program, pe care îl poți testa timp de 5 zile, îți oferă o experiență transformatoare pentru a manifesta rapid abundența în viața ta.

De ce este diferită această provocare?!

  • Te ajută să conștientizezi cauzele ce stau în spatele blocajelor financiare.
  • Te ajută să descoperi cine ești cu adevărat, fără a mai căuta să îi  multumești pe cei din jurul tău. 
  • Te ajută să nu mai găsești scuze și să te eliberezi de datoriile financiare.
  • Te ajută să îți învingi fricile, temerile, de a trăi în abundență.
  • Te învață cum să înlocuiești blocajele cu programe noi, benefice ție.
  • Te ajută să trăiești liniștită, să realizezi tot ce ți-ai propus și să ai încredere în tine.
  • Te învață cum să-ți faci un plan de acțiune, pentru a avea abundență în viața de zi cu zi.

 Beneficiile tale, dacă alegi să lucrăm împreună: 

Cine este mentorul tău?! 

Numele meu este Simona Czudar, sunt mama, antreprenor, licențiată în biologie, cu studii în domeniul biologiei credinței, mindfulness și al terapiei prin meditație ghidată.

Am primit premiul Personalitate Alfa de către autorul Pera Novacovici, pentru impactul îl am în viața oamenilor și am fost inclusă în campania Cei mai frumoși români (Trustul Adevărul), pentru schimbările aduse în comunitate.

Pasiunea mea se află la limita dintre spiritualitate și neurostiință, fiind fascinată de capacitatea oamenilor de a se vindeca și de a-și transforma viața.

Sunt terapeut și ghidez constant oameni din lumea întreagă cum să se elibereze singuri de blocajele din trecut și cum să-și creeze o nouă viață, pe care aceștia să o iubească.

Momentul zero, cel de ”aha”, a fost când am descoperit că pasiunea mea adevărată este vindec oamenii și suflet lor, că vreau să îi învăț cum să facă asta.

Atunci am decis să merg pe drumul meu și de mai bine de 10 ani de zile fac zi de zi asta. 

Ca terapeut specialist în meditație ghidată pot să te ghidez să găsești blocajul emoțional care te ține pe loc privind abundența din viața ta și să ajungi la cauza acestuia într-o oră sau chiar mai puțin. 

Ca specialist, am abilitatea de a aduna piesele de puzzle din fața ta și să te ghidez să capeți claritate și direcție. 

Te ghidez să îți faci un plan de acțiune către o nouă viață plină de abundență, care îți garantez că funcționează, în mai puțin de patru săptămâni.

Începe Provocarea pentru abundență chiar ACUM
    Preț înscriere : GRATUIT


Este timpul ca să primești abundența în viața TA!

Câteva mărturii de la cursanții mei

Cum se va desfășura provocarea de 10 zile?! 

💻Te invit într-o călătorie alături de mine, în care să lucrăm împreună și să eliberăm blocajele emoționale, pentru a atrage adundența în viața ta! Te invit să muncim pe o structură clară și testată! Asta înseamnă să muncești 1 h (în medie) / zi.

🗓Te invit într-o călătorie de 5 zile în care vei primi misiuni concrete, pe care tu va fi nevoie să le execuți pentru a accesa abundența. Vei face meditații ghidate, pentru a schimba energia ta privind abundența.

▶️Toată această experiență va fi una flexibilă, adaptată programului tău, totul ca să reușești să ajungi la finalul provocării cu o nouă viziune și energie față de abundența pe care o vei atrage în viața ta. 

🌇Orice schimbare în stilul tău de viață este mult mai ușoară de obținut, dacă ești înconjurată de oameni care au același scop ca și tine. Tocmai de aceea, vei face parte dintr-un grup de oameni minunați, iar eu voi oferi suport răspunzând la întrebările tale. 

 

Care este planul pentru următoarele săptămâni?!

Provocarea pentru abundență are 2 părți

1 - Evaluarea relației cu abundența și construirea unei perspective pozitive (gratuit, durează 5 zile)

Evaluezi concret relația ta cu abundența și afli care au fost momentele cheie, care au influențat relația ta cu banii și elimini definitiv acele blocaje. Schimbi energia privind relația ta cu banii și observi că încep să apară schimbări în viața ta.

2 - Identificarea datoriei emoționale și planul de acțiune pentru atragerea abundenței (durează 25 zile)

Eliberezi rușinea financiară, fie că vorbim despre datorii, fie că vorbim despre cheltuieli nejustificate. În această fază extinzi viziunea, câștigi încredere în deciziile tale și treci la acțiune. Pe măsură ce avansezi, linia care marchează abundența ta începe să fie tot mai sus, la fel și încrederea ta în sine.

Începe Provocarea pentru abundență chiar ACUM
    Preț înscriere : GRATUIT


Este timpul ca să primești abundența în viața TA!

Copyright © 2021 SIMONA CZUDAR